Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}

Flexleasing

Ideel til dig, der har behov for en individuel løsning.

11226 Tørring Auto 005 1

Fordele ved flexleasing

Med Flexleasing leaser du en bil, hvor du undgår at betale fuld registreringsafgift. Du betaler i stedet for en forholdsmæssig registreringsafgift i de måneder, hvor bilen er på nummerplader.

 • Mindre pengebinding end ved traditionelt bilkøb.
 • Du skal ikke betale fuld registreringsafgift.
 • Du skal kun betales imellem 0,5% og 2% i registreringsafgift hver måned alt afhængig af bilens alder.
 • Større fleksibilitet, når den skal sælges, da bilen kan stå uden afgift og derved kan sælges til indland/udland.
 • Mindre værditab på eksklusive biler.
 • Hvordan aflæser du et flexleasingtilbud?
11261 Kvalitetsbiler 066

En interessant finansieringsform

Flexleasing er blevet for mange en interessant finansieringsform, som giver mulighed for at sikre en lang række forskellige tilbudstyper og opsætninger efter individuelle behov. Udfordringen er, at to leasingtilbud sjældent er ens.

Når du læser et flexleasingtilbud, skal du være opmærksom på:

 • Førstegangsydelsen.
 • Den månedlige ydelse.
 • Restværdien.
11226 Tørring Auto 019

Førstegangsydelsen

Beløbet består af en procentdel af bilens pris, og det indeholder normalvis nedskrivning på bilens restværdi. Ligger du en højere førstegangsydelse, får du derfor en lavere restværdi.

11261 Kvalitetsbiler 070

Den månedlige ydelse

Den månedlige ydelse består af afgifter til staten, administration af leasingaftalen, finansieringen af bilen samt eventuel nedskrivning. Afgifterne til staten udgør hovedparten, som efter flexleasing-princippet betales i procent pr. måned af det fulde afgiftsbeløb.

Bemærk: Denne procentsats afgøres af bilens alder, og den er pt. som følgende:

 • 2% pr. måned de første tre måneder af bilens levetid.
 • 1% fra 3 til 36 måneder.
 • 0,5% efter 36 måneder.

Dette betyder, at biler som er ældre end tre år, altid er mest fordelagtige at flexlease, da du betaler den laveste procentsats.

11261 Kvalitetsbiler 106

Restværdien

Restværdien er det beløb, som bilen skal videresælges til efter endt leasing.

Hvis restværdien i ét leasingtilbud er 40.000 kr. højere end i et tilsvarende tilbud, så er aftalen reelt 40.000 kr. dyrere.

11261 Kvalitetsbiler 064

Privat-, erhvervs- eller splitleasing. Hvilken skal jeg vælge?

Overvejer du flexleasing, er der flere leasingformer at vælge imellem. De typiske former er erhverv-/ privatleasing og splitleasing.

Vi har måske Danmarks skarpeste priser inden for almindelig finansiering og leasing. Ønsker du et tilbud, så kontakt en af vores eksperter på området eller skriv til os på booking@kvalitetsbiler.dk

11261 Kvalitetsbiler 070

Flexleasing til dig med behov for en individuel løsning

Hos Kvalitetsbiler er vi specialiseret i flexleasing og de mange muligheder, som denne interessante finansieringsform skaber for de mange danskere, der er på udkig efter en ny bil, som opfylder deres behov. Behovet for bil er et individuelt spørgsmål, og der er mange faktorer, som bør overvejes, inden du vælger ny bil.

Vi har samlet et sort og varieret udvalg af kvalitetsbiler, som hver især opfylder forskellige behov. Hos os finder du biler fra alle de populære mærker, og vi har helt sikkert også noget, der både opfylder dine behov og passer til dit budget.

Mange mennesker er afhængige af deres bil i forhold til at passe deres daglige arbejde, og bilen giver en fantastisk frihed, som andre transportmuligheder mangler. Vi er selverklærede nørder, når det kommer til biler, og derfor er du kommet til det rigtige sted, når din bil skal udskiftes.

Der er nemlig mange muligheder og fordele ved at vælge flexleasing, når du skal finde din nye bil. Finansieringsformen er fleksibel, og du kan ofte udskifte bilen, når leasingperioden ophører.

Hos kvalitetsbiler.dk har vi mangeårig erfaring med flexleasing og andre finansieringsmuligheder, og vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til leasing og de andre finansieringsmuligheder, som du kan anvende, når din nye bil skal finansieres.

11261 Kvalitetsbiler 064

Flexleasing er en interessant finansieringsform

Her er nemlig rig mulighed for en aftale, som passer til dine individuelle behov. Det er sjældent, at to leasingaftaler er fuldkommen ens, og derfor passer denne finansieringsform til de personer, som vægter fleksibilitet og frihed. Du kan ofte gøre brug af flere forskellige tilbudstyper og opsætte en aftale, som passer til dit individuelle behov.

Vi tilbyder flexleasing af bil skræddersyet til dine behov

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde en aftale, som passer til dine behov og ønsker for en ny bil. Med flexleasing kan du nemt finde en aftale, som passer til dine individuelle behov, hvilket vi gladeligt hjælper dig med.

 

Ring +45 75 80 10 11
11261 Kvalitetsbiler 009

Stort udvalg af flexleasingbiler

Hos kvalitetsbiler.dk finder du et stort og varieret udvalg af biler, som du kan erhverve med en aftale om flexleasing. vi har biler til alle behov og budgetter, og du finder helt sikkert også en bil, som passer til dine behov i vores store og varierede udvalg.

Vi har gjort det nemt at søge efter den helt rigtige bil, og på vores hjemmeside kan du nemt indstille dine søgekriterier, så de passer til dine behov og ønsker.

Vi har altid mere end 750 kvalitetsbiler på lager, så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige model hos kvalitetsbiler.dk. Vi har mere end 40 års erfaring på området, og vi ved, at køb eller leasing af bil er en tillidssag. Derfor tilbyder vi forskellige former for garanti, som du kan læse mere om på vores hjemmeside.

Vi vil nemlig gøre leasing og køb af bil til en nem og tryg oplevelse.

11261 Kvalitetsbiler 043

Vi har årelang erfaring med flexleasing af biler

Vi har mange års erfaring med flexleasing og andre finansieringsformer, og vi kan derfor tilbyde relevant og kompetent rådgivning, når du er på udkig efter den helt rigtige aftale, der passer til dine behov og ønsker.

Generelt er der en række faktorer, som du bør være opmærksom på, når du leder efter en god aftale på flexleasing af din ønskede bil.

Du bør se på førstegangsydelsen, som er det beløb, du betaler første gang. Denne udgift kan sammenlignes med udbetaling ved køb af fast ejendom eller finansiering af bil. Beløbet består af en procentdel af bilens værdi, og normalt indeholder førstegangsydelsen også en nedskrivning på bilens restværdi.

Du bør også se på den månedlige ydelse, så du ikke ender med en aftale med forpligtelser, du ikke er i stand til at overholde. Det er vigtigt, at du vælger en løsning, der passer til dit budget. Den månedlige ydelse består af afgifter til staten, administration af leasingaftalen samt finansiering og eventuel nedskrivning af bilen. Af disse udgifter udgør afgiften til staten den største del.

Den sidste faktor, som du altid skal være opmærksom på, er restværdien. Restværdien angiver det beløb, som bilen vil indbringe ved et salg, efter leasingperioden er udløbet. Hvis restværdien i et tilbud er højere end restværdien i et andet tilbud, er tilbuddet med højest restværdi det dyreste. Vi hjælper dig gerne, når du skal have en aftale - Vi har lang erfaring på området, og vi kan derfor hurtigt danne os et overblik over dit behov, så du ender med den helt rigtige aftale.

11261 Kvalitetsbiler 102

Kontakt os i dag for flexleasing af bil

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige bil og den helt rigtige leasingaftale for dig. Mulighederne er mange, både når det kommer til udvalget af biler, men også i forhold til mulige aftaler. Der er flere mulige leasingformer, som du kan gøre brug af, når du er ude efter en ny bil, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige aftale for dig. Vi har mange års erfaring med biler og forskellige former for finansiering, og vi kan derfor hurtigt danne os et overblik over dit behov og hjælpe dig med at finde den helt rigtige finansieringsform.

Så kontakt os i dag, og lad os sammen finde den helt rigtige leasingaftale for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring +45 75 80 10 11