Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}

Kvalitetsbiler.dk sælger ikke kun biler

Vi sælger også tryghed og rådgivning og derfor er vi medlem af Dansk Bilforhandler Union. Det er din sikkerhed for en tryg og god bilhandel.

11261 Kvalitetsbiler 070

Hos os er det derfor en selvfølge, at du:

 • Får mulighed for at prøve bilen og komme af med evt.fordomme
 • Får en skriftlig garanti, der dækker bilens drivlinie og km-stand
 • Får skriftlig garanti mod restgæld i bilen.
 • Får aftaler i forbindelse med handelen på skrift.
 • Har mulighed for at få en Applus eller FDM-attest, som du selv betaler. Såfremt du ønsker en brugvognsattest, bestiller vi tid og klarer transporten til testcentret
 • Får information om grønne afgifter/vægtafgift
 • Får rådgivning om syns- og trækregler - f.eks rigtig bil til trailer eller campingvogn
 • Får rådgivning m.h.t. undervognsbehandling. Vi anbefaler et lokalt firma, som benytter Suvo produkter. Info om Suvo på www.suvo.dk
 • Kan få forslag til hvilke forsikringsselskaber, du kan kontakte.

Kvalitetsbiler.dk er medlem af DBFU - Dansk Bilforhandler Union.

Unionen har opstillet en række ufravigelige krav, som skal give forbrugerne større tryghed i forbindelse med køb af bil hos et af Unionens medlemmer. For yderligere at sikre forbrugerne har DBFU pr. 01. juli 03 oprettet en garantifond, som kan dække evt. krav mod et af Unionens medlemmer.

For mere information: Besøg DBFU ved at klikke her. Du kan også få en folder hos os, som beskriver din garanti ved køb af brugt bil eller varevogn.

11261 Kvalitetsbiler 067

DBFU - tillid og tryghed når du køber bil

I et moderne forbrugersamfund er tillid og tryghed de væsentligste forudsætninger, når man handler brugt bil.

At købe eller sælge bil er - efter en økonomisk målestok - ofte den næststørste begivenhed, kun overgået af køb af fast ejendom. Det er derfor ikke uvæsentligt, at De vælger Deres brugtbilforhandler med omtanke.

Hvad er DBFU?

Dansk BilForhandler Union, i daglig tale kaldet DBFU, er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere. DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen. Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

11261 Kvalitetsbiler 106

Din sikkerhed ved køb af bil

Et medlemskab af DBFU sikrer, at medlemmerne er ajour med alle lovmæssige brancheændringer.

DBFU er høringsberettigede på en række relevante områder med relation til bilbranchen - et forhold, der har betydning for dig, når du handler bil. Der er derfor inden optagelsen af medlemmerne lagt megen energi i en helhedsvurdering, og vi kan derfor trygt anbefale dig at handle med vores medlemmer.

Service & garanti

Vi satser samtidig meget på service og garanti, således at du - også i tiden efter at have købt din "nye" brugte bil - er dækket rimeligt ind, hvis uheldet skulle være ude. Det er os meget magtpåliggende at pointere, at eventuelle genvordigheder du måtte opleve, uden omkostninger for dig, kan rapporteres til DBFU's Sekretariat, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe og vejlede.

 

11261 Kvalitetsbiler 105

DBFUs GarantiFond

Alle medlemsforretninger i Dansk BilForhandlerUnion er tilsluttet og bidrager til BrugtBilGarantiFoden.

Garantifonden sikrer dig som kunde, såfremt du i forbindelse med en handel får et økonomisk krav mod et af DBFU's medlemmer.

BrugtBilGarantiFonden sikrer dig som kunde, såfremt du har et berettiget krav mod et af DBFU's medlemmer.

BrugtBilGarantiFonden udbetaler erstatning, hvis

 • der foreligger en endelig og upåanket dom eller kendelse i forhold til et medlem af DBFU, hvis medlemmet ikke selv kan dække kravet.
 • hvis medlemmernes ansvarsforsikring, tredjemand eller anden sikringsordning ikke dækker forpligtelserne i klager, hvor der foreligger en endelig afgørelse i forhold til et medlem af DBFU.
 • der er tale om indfrielse af eventuel restgæld i et køretøj, som sælges af et DBFU-medlem.
11226 Tørring Auto 022

Kilometergaranti

Trygheden er størst når du handler brugt bil hos et medlem af DBFU, hér er der nemlig ingen der manipulerer med kilometertal, og andre væsentlige forhold omkring bilen.

Det betyder at alle medlemmer af DBFU garanterer at biler solgt med kilometergaranti, rent faktisk kun har kørt det antal kilometer der står på kilometertælleren. Skulle det efterfølgende vise sig at der alligevel er manipuleret med bilens kilometertæller er du stadig i trygge hænder, og behøver ikke indlede opslidende retssager og skriverier. Man vælger simpelthen en af følgende løsninger :

Bilen tages retur til fuld pris indenfor de første 3 mdr. fra købsdatoen, uden fradrag for kørte km op til 5000 km. Kørte km udover 5000 fradrages i tilbagekøbsprisen, med den til enhver tid gældende sats.
Hvis bilen er finansieret via forhandleren, betaler denne for samtlige omkostninger køber har haft i forbindelse med etableringen af lånet, køber er således stillet på helt samme måde som inden aftalen blev indgået.


Opdages en evt. manipulation af kilometertælleren efter 3 mdr.; men inden 12 mdr. fra købsdatoen, tages bilen retur med fradrag for kørte km med den til enhver tid gældende sats. Efter 12 mdr. fra købsdatoen behandles sagen i overensstemmelse med købeloven.
Køber kan også til enhver tid vælge en kompensation svarende til forskellen fra den pris køber har givet, til den værdi bilen ville have haft ved salg med det korrekte km tal. Kompensationen fastsættes af DBFU ved hjælp af gennemsnitspriser på tilsvarende annoncerede biler.

11261 Kvalitetsbiler 066

Konkurs eller forretningsophør

Skulle det vise sig at forhandleren er ude af stand til at leve op til sit ansvar overfor køber f.eks. på grund af konkurs, forretningsophør m.m. vil DBFU, via Brugtbilgarantifonden, overtage forhandlerens forpligtelse.

Denne garanti træder i kraft i de tilfælde, hvor det entydigt kan bevises at bilens kilometertæller er afvigende fra det faktiske tal, dokumentationen herfor kan være:

 • Original servicebog med stempler, eller dokumentation for service udført ved højere km tal end kilometertæller udvisende,
 • Synsrapport der tydeligt beviser at der er manipuleret med kilometertallet, dataudtræk fra bilens elektronik der beviser at der er manipuleret med kilometertallet.
11261 Kvalitetsbiler 009

Tre fordele ud af mange ved at handle i en DBFU forretning

 • Forretningen har en status, der gør den til en værdig del af et fællesskab. En DBFU forretning er målt og vejet i en professionel sammenhæng.
 • Forretningen er en del af en garantifond, hvilket er markedets største økonomiske sikkerhed ved et bilkøb
 • Forretningens medlemskab er både et prædikat og en forpligtigelse