Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter
Vejledende rækkevidde (el)

Lease din næste Ford. Vi har lige nu nyere brugte biler fra Ford som du kan lease.

Få leaset din kommende Ford

En Ford er populær blandt mange bilejere, da de fleste ejere af en Ford oplever, at bilen er velkørende og sjældent har større problemer. Det er som udgangspunkt en indikation på, at bilmærket og modellerne der bliver produceret, bliver skabt godt, så bilejerne ikke oplever de store gener.

Hvad er kravene til bilen?

Du skal selv finde ud af hvad behovet er. Skal du have en bil som kan køre meget langt, eller på et specifikt brændstof, eller skal det være en som har plads til hele familien? Alt det spiller en rolle, og skal bringes med i tankerne om, hvilken Ford det er der vælges, og hvilken model der passer bedst ind i de ønsker du har til din kommende bil.

De brugte Ford-modeller er populære at lease

Der vil som bilejer kunne spares nogle penge, hvis der skal lejes en brugt Ford. Det er nemlig mere inde i tiden, at der er et højere fokus på at lease og benytte sig af brugte biler. Blot fordi en bil er brugt og kørt af andre, så vil den ikke nødvendigvis være dårlig eller slidt.

En leasing af Ford skal tilpasses kørselsbehovet

I en leasingaftale gør du klogt i, på forhånd at finde frem til, hvor meget du har planer om at køre. Det helt væsentlige ved at lease en bil er, at der er meget fleksibilitet for dig som kunde. Det er også yderst nemt at få udskiftet bilen, hvis det vil tilpasse behovet bedre.

En anden fordel for dig er, at der ikke er nogle uforudsete udgifter, som lige pludselig opstår. Du ved hvad du betaler, og hvad der skal sættes til side til hver måned. Det giver for mange en stor frihed, når de ikke skal gå og tænke på, om der lige pludselig kommer en stor reparation.

De forskellige leasing-muligheder til din kommende Ford

Der findes forskellige muligheder, når det er den endelige leasingaftale skal sættes på plads. Dog er det for dig som kunde vigtigt, at du får en bil, som er i topkvalitet, og det får du her. Der vil bilen altid være blevet klargjort og tjekket på vores helt eget værksted. Hvor vi så vil være sikre på, at bilen opfylder de særlige kvalitetskrav, som der er fastlagt hos os.

Der er mulighed for at du kan lease igennem privatleasing. Det er selvsagt primært for dem, som ønsker at lease en bil til privaten. En anden mulighed er, at der kan leases gennem erhvervsleasing, som henvender sig til biler i erhvervslivet. Flexleasing er den sidste mulighed, som oftest er relevant for dem, som ønsker sig en individuel løsning.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken form for leasing som netop tilpasser behovet, som du står og har. I den situation vil det være en god ide, hvis du henvender dig, så du kan få hjælp. Det handler om at du i sidste ende får den aftale, som tilpasser behovet som du har, så du får lige den service du ønsker.

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!