Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}

Korttidsleasing
- for dig der sætter pris på fleksibilitet og økonomisk frihed

Biler der kan korttidsleases
T Cross Redigeret

Hvorfor korttidsleasing?

Har du behov for at skifte bil ofte? 

Så er korttidsleasing en god mulighed, hvor du kan skifte bil hver 6. måned eller 12. måned – afhængig af, hvad der passer til dit kørselsbehov. 

Mulighed for korttidsleasing af drømmebilen

Fra kr. 1.995 kr. om måneden får du både en lækker bil at køre rundt i, inkluderet service- og reparationsaftale og den økonomiske frihed hver måned, der betyder, at du lettere kan budgettere dine transportomkostninger.  

Leder du efter en fleksibel transportløsning, der matcher dine skiftende behov og livsstil?  

Så overvej korttidsleasing, som er en smart og prisbevidst løsning. Med korttidsleasing behøver du ikke at binde dig til en langvarig leasingkontrakt eller investere en stor sum penge i en bil. Omvendt, hvis du er blevet glad for bilen du leaser, og ønsker at forlænge leasingaftalen, kan det som oftest godt lade sig gøre, mod betaling af et dokumentgebyr på 2.995 kr. Kontakt os for mere information herom. 

Korttidsleasing er ikke kun smart for økonomien

Det er også smart i forhold til dit aktuelle transportbehov, hvad enten det er lille smart bil til bykørsel eller en rummelig familiebil til ferien. 

Med andre ord: Korttidsleasing giver dig mulighed for at vælge netop den bil, der passer til dig og dit liv lige nu. 

Vi tilbyder korttidsleasing til både privat og erhverv. 

Biler der kan korttidsleases

Med korttidsleasing kender du altid din månedlige udgift

Kvalitetsbiler.dk tilbyder korttidsleasing fra 1.995 kr. pr. måned med kun 5.995 kr. i udbetaling og 2.995 kr. i dokumentgebyr.
For vores korttidsleasing gælder følgende:

Lock

6 – 12 mdr. bindingsperiode.
1.gangsydelse 5.995 kr.
Dokumentgebyr 2.995 kr.

Betaling

Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Du skal være fyldt 18 år og have gyldigt kørekort.

Spidomenter

Inkl. 7.500 km v. 6 måneder

Inkl. 15.000 v. 12 måneder

Mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer. 
Kr. 1,25 pr. overkørte km
.

Service

Inkl. alm. service og reparationsaftale på eget værksted i Tørring.

Landsdækkende service- og reparationsaftale kan tilkøbes (+ kr. 349/mdr.)

Lånebil

Gratis lånebil når bilen skal til service.

Forsikring

Du skal selv afholde udgifter til grøn ejerafgift, forsikring, brændstof og evt. vejhælp.

Kort

Synsgebyr er inkluderet. Vi har samarbejdspartnere ift. syn i hele Danmark.

Service

Tilvalg: Dækaftale m. helårsdæk

Kan tilkøbes fra +kr. 249/mdr.

Hvad indeholder service- og reparationsaftalen?

Kontrol og service efter bilens forskrifter, inkl.:

Premium
Service- og reparationsaftale
Værdi pr. md. minimum
849,-
Kontrol og service efter bilfabrikantens forskrifter
Gratis lånebil
Opfyldning af sprinklervæske
Påfyldning af ny olie
Nyt oliefilter
Nyt polenfilter
Nyt luftfilter
Nyt brændstoffilter
Udskiftning af tandrem
Udskiftning af bremseskiver og -klodser
Udskiftning af defekte pærer
Udskiftning af defekte viskerblade
Reparation af defekt styrtøj
Reparation af defekt kobling
Reparation af defekte drivaksler
Reparation af defekt udstødning
Reparation af defekt motor
Reparation af defekt gearkasse
Reparation af defekt differentiale
Reparation af defekt turbo

Er du klar til en fleksibel transportløsning med økonomisk frihed?

Kontakt os i dag og få mere information om korttidsleasing

Biler der kan korttidsleases

Få korttidsleaset din kommende bil

Korttidsleasing er noget som kan give god mulighed for dig, som har et behov eller et ønske for at skifte bil ofte. Du kan med en korttidsleasing enten lease en bil i 6 eller 12 måneder, hvilket giver dig en større fleksibilitet, og mulighed for at finde bilen der passer behovet.

Det kan enten være at du er i tvivl om, hvad for en bil du ønsker dig for fremtiden. Det kan også være du har drømmebilen i kikkerten, men blot vil være sikker på, at bilen passer dit behov. Ved at lease den potentielle drømmebil i kort tid, så vil du kunne prøve den af i hverdagen, og se om det virkelig er drømmebilen.

Fordelene ved korttidsleasing

Binding er noget af det, som ved korttidsleasing vil være en stor fordel. Du slipper altså for den lange binding, og det gør at du samtidig heller ikke er nødt til at investere en stor sum penge i bilen, men at hele regnestykket omkring bilen blot er lavere, og mere overskueligt.

At korttidslease en bil er ikke kun en god ide, hvis man har de økonomiske briller på. Det er også en god ide, da det kan være med til at sørge for, at du ikke binder dig fast med en for stor bil eller en for lille en. Det kan være du har valgt en lille smart bil til bykørsel, men hvis du så flytter længere væk, eller skal til at pendle, så kan det være at behovet rækker til en større bil. I den situation vil korttidsleasing være en stor fordel, så du efter perioden, har mulighed for at skifte til en anden bil. Ved korttidsleasing er der desuden ingen restværdi du skal betale, den dag leasingaftalen ophører, så du kan føle dig sikker hele vejen igennem. 

Hvilke biler kan jeg korttidslease og er det i 6 eller 12 måneder?

Der er mulighed for at lease et væld af forskellige biler. Du vil have mulighed for at lease en lille bybil, men du vil samtidig også kunne lease en bil, som har plads til at rumme familien, eller som er bedre egnet til længere køreture. Det afhænger blot af, hvilke krav til bilen du har.

Om du ønsker 6 eller 12 måneders leasingperiode, er noget, som du i sidste ende selv skal afgøre. Det handler om behovet, og i nogle situationer vil det være mest relevant, hvis der gøres brug af 6 måneders perioden, hvis man er lidt usikker på, hvor man lige står i livet om et halvt års tid. Når din korttidsleasing er ved at løbe ud, kan man som oftest forlænge aftalen i 6 eller 12 måneder mod betaling af et nyt dokumentgebyr. 

Den gode service ønskes også ved korttidsleasing af biler

Service skal altid jagtes, da det er med til at give dig den gode oplevelse. Det handler blandt andet om, at leasingfirmaet er til at komme i kontakt med, hvis det nu er, at der er udfordringer eller blot helt almene spørgsmål.

Det handler dog i sidste ende om, at du som kunde skal være rolig og have en god fornemmelse i maven. Du skal føle, at du får det gode produkt, og at alt er som det skal være, og der ikke er noget som virker skjult eller manglende.

Hvad skal jeg selv sørge for ved en korttidsleasing?

Ved en korttidsleasingaftale gennem Kvalitetsbiler, er det meste inkluderet i din månedlige ydelse. Vi tilbyder tilkøb af en dækaftale, så du ikke skal investere i vinterhjul til bilen, og mulighed for at udvide din service- og reparationsaftale til at gælde for værksteder i hele landet. Derudover skal du selv afholde udgifter til grøn ejerafgift, forsikring og brændstof og evt. vejhjælp. Vi samarbejder med flere af de store forsikringsselskaber i Danmark, og kan hjælpe med uforpligtende tilbud på forsikring på din korttidsleasing. 

Kan jeg korttidslease hvis jeg bor langt væk? 

Vi tilbyder muligheden for at tilkøbe en landsdækkende service- og reparationsaftale, så du kan få bilen på værksted i nærheden af dit hjem. Det er også muligt at få bilen leveret til din hjemmeadresse. Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig videre med en aftale på korttidsleasing.