Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter
Vejledende rækkevidde (el)

Sedan - køb brugte modeller her. Lige nu har vi på lager

Søger du en rummelig bil med god komfort til en skarp pris? Så er en brugt Sedan et oplagt valg! Med en Sedan sikrer du dig en rummelig kabine og stor bagagerumskapacitet, så slå til i dag og få din næste rummelige familiebil hjem i garagen.

Vi forhandler et væld af populære sedan'er fra blandt andet BMW, Audi, Tesla og mange flere. Vi har altid et spændende sortiment af kvalitetsbiler, som kun er et par år gamle, så hos os sikrer du dig en god bil til en fordelagtig pris. Vi står naturligvis inde for kvaliteten af de brugte biler, så du kan købe din brugte Sedan med ro i maven - Hos Kvalitetsbiler.dk handler du trygt, selvom du handler brugt. Se udvalget af Sedan-modeller her.

Hvilken biltype er en Sedan?

Ordet Sedan kommer fra fransk og betyder "en lukket bærestol for flere personer". Det lyder skørt, men oversat til moderne dansk vil det sige, at det er en bil, hvor bagagerum er adskilt fra selve kabinen i bilen. Det er dermed det modsatte af biltypen Hatchback, hvor bagagerummet er åbent ind til bagsædet.

Denne biltype henvender sig til flere brugere. Sedanen er ideel til dig, der elsker kørekomfort. Dig, der kører lange ture, og ønsker at bilen glider godt afsted på vejen. Måske skal du lige handle. Du har fin plads til dine indkøb i bagagerummet, som er adskilt fra kabinen.

En Sedan er også ideel til dig med børn, som ønsker en smart og flot bil. Er du ikke til stationcaren, kan det godt lade sig gøre at have autostole og barnevogne med i en Sedan. Der er mindre plads, men det er muligt.

Fordele ved at købe en lettere brugt Sedan

Hvorfor ikke gå ud og købe en spritny Sedan? Det kan du sagtens gøre. Men! Hvis du vil have mere bil for pengene, anbefaler vi dig helt klart at købe en brugt model. Har den været på vejen i blot 2-4 år, kan du skære en markant del af prisen. Du vil pludselig have råd til en større model og mere ekstraudstyr, end hvis du købte en ny.

Sådan ser købsprocessen ud

Hvordan køber jeg en brugt bil? Det er simpelt. Du har allerede taget det første skridt på vejen - du er inde på vores hjemmeside, hvor du finder et bredt udvalg af kvalitetsbiler af biltypen Sedan.

Næste skridt er:

  1. Gennemsøg udvalget og find en eller flere favoritter.
  2. Book en prøvetur - enten online her på siden eller kontakt os.
  3. Få tilbud på finansiering gennem os.
  4. Beslut dig for, hvilken bil det skal være.
  5. Kontakt os for at købe bilen og aftal afhentning.

Vi ved godt, der er en masse trin herimellem. Hvor du lige skal snakke med kammeraten, der har forstand på biler. Eller høre hvad din kone eller mand synes om bilen. Måske har du behov for at prøvekøre den én gang til - det kan du sagtens få lov til. Men husk, at brugte biler bliver solgt fra dag til dag.

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!