Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter
Vejledende rækkevidde (el)

Vil du lease stationcar? Vi har lige nu nyere brugte Stationscars som du kan lease.

En stationcar er den perfekte familiebil. Masser af plads, stort bagagerum og smarte funktioner. Mange bilmærker står bag stationcar modeller, som lever op til dine krav om en rummelig bil med plads til hele familien. Vælg Volvo, Seat, Kia, Skoda, Mercedes, Opel eller VW. Disse bilmærker er kendt for deres populære stationcars.

Drømmer du om en stationcar, men er du ikke ude efter at købe den kontant?

Uanset om det er fordi, du mangler lidt til udbetalingen, gerne vil have mere fleksibilitet og sikkerhed eller noget helt tredje, så står vi klar med et væld af flotte stationcars til leasing. Kontakt os allerede i dag for at finde ud af mere om, hvordan du leaser en af disse skønne biler. 

Leasing stationcar - sådan foregår det 

Leasing af en stationcar er ikke anderledes end leasing af nogle af vores andre biler. Du får alle de samme gode fordele og de præcis samme betingelser i din leasingaftale. Hos Kvalitetsbiler.dk får du f.eks. fordele som: 

  • Kort bindingsperiode på 11 mdr. 
  • Opsigelsesfrist på 1 mdr. 
  • Mulighed for at tilkøbe service- og garantipakke 
  • Mange biler at vælge mellem 

Forskellen fra at leje en stationcar er, at du binder dig for en fast periode. Men det betyder også, at du kan køre i den samme bil og ikke hele tiden skal ud og leje en ny én. Det gør hverdagen med familie og børn mere praktisk. Selvom leasingperioden er fast, kan du opsige den allerede efter 11 mdr. og kun med 1 måneds varsel. Det giver dig fleksibilitet i hverdagen, hvis noget ændrer sig på hjemmefronten. Det kunne f.eks. være, at du fik behov for en større eller en mindre bil.

Stationcar leasing giver dig mange fordele 

Står du og skal lease en bil? Hvorfor vælge en stationcar? Det skal vi sige dig. Denne biltype er utrolig populær, og det er den af flere grunde. Det er en meget rummelig bil, hvor der er god benplads - også på bagsædet. Du kan have adskillige børn i autostol med i bilen. Hele familien kan være der. Bagagerummet er stort og rummeligt - til indkøb, barnevogn osv. 

I dag findes der stationcar modeller fra mange bilmærker. Det betyder også, at du sagtens kan få en smart og praktisk bil. Stationcars har i dag mange smarte funktioner og detaljer. Ligesom de har en god bunke hestekræfter under kølerhjelmen - så du kan trække en trailer eller campingvogn. 

Det kan være en dyrere fornøjelse at købe sådan en stationcar kontant. At lease den er langt mere overkommeligt, da du ikke skal lægge den samme store udbetaling. Ligesom du ikke er bundet til bilen for evigt. Det er både fleksibelt og økonomisk fornuftigt at lease din stationcar. 

Leasing af stationcar hos Kvalitetsbiler.dk

Lease stationcar hos os og få et væld af fordele. Hos os får du altid en gennemskuelig leasingaftale - og du kan vælge mellem mange flotte leasingbiler. Find din foretrukne stationcar i dag - og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en af vores mange spændende leasingbiler. 

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!