Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}

Få finansieret drømmebilen hos Kvalitetsbiler.dk

Vi hjælper dig på vej til drømmebilen med Danmarks billigste finansieringsmuligheder, og tilbyder lån med helt ned til 0kr. i udbetaling.

11226 Tørring Auto 018

Finansiering med mange muligheder

Vi samarbejder med flere finansieringsselskaber, herunder primært vores eget KvalitetsLeasing og Santander Consumer Bank. Det at vi samarbejder med flere, giver os de bedste muligheder for, at skræddersy en aftale ud fra dine ønsker, fx: 

 • Med eller uden udbetaling.
 • Variabel eller fast rente. 
 • Løbetid.
 • Privat- eller erhvervsfinansiering.

Det er vores mål, at give dig den bedste rådgivning, så du bliver klædt ordentligt på, til at vælge den løsning, der passer til dig.

11261 Kvalitetsbiler 066

Renten er helt i bund - få et uforpligtende tilbud

Vi er specialiseret i at lave bilfinansiering, der tilgodeser dine behov og ønsker - uden at du skal stille sikkerhed.

Renterne er skruet helt i bund, og de starter ved:

 • 5,29% variabel rente.
 • 5,74% fast rente.

Ring på 7580 1011 eller send en mail og få et uforpligtende tilbud på finansiering og hør mere om vores attraktive finansieringsvilkår. 

Find en bil

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg stille sikkerhed?

Nej! Når du søger privatlån hos Santander Consumer Bank, skal du ikke stille nogen form for sikkerhed. Til gengæld skal du være opmærksom på, at du ikke kan optage et lån, hvis du er registreret i Debitorregistret eller RKI. Derudover må der heller ikke være foretaget udlæg i din bolig eller dit køretøj. 

Jeg er interesseret i et tilbud eller finansieringsoverslag - hvad gør jeg?

Send din forespørgsel til booking@kvalitetsbiler.dk, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med hjælp og rådgivning. 

Finansiering af en grøn bil

Renten på el/hybrid biler er yderst attraktiv og ligger på blot fra 4,05% i variabel rente.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os på booking@kvalitetsbiler.dk så vender vi tilbage.

11261 Kvalitetsbiler 064

Få bilfinansiering af drømmebilen i dag

Går du og drømmer om ny bil? Det er ofte finansieringen, der bremser "projekt ny bil". Måske vil banken ikke være med, måske synes du, renten er for høj, eller det kan være noget helt tredje, der bekymrer dig. Hos Kvalitetsbiler.dk får du altid et overskueligt og gennemsigtigt tilbud på finansiering af bilen. Vi kan tilbyde en god rente og nogle mindst lige så gode betingelser i tilbagebetalingsperioden.

Er der noget, du er bekymret over? Vi tager altid en god snak, hvor vi forklarer dig din finansieringsplan fyldestgørende, så du er klar over, hvordan din økonomi kommer til at se ud med drømmebilen.

Måske har du allerede fundet den perfekte bil her på siden? Hvad venter du på? Kom ud og prøvekør den, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med finansieringen af din nye drømmebil. Vi har nogle af de absolut billigste finansieringsmuligheder i Danmark til rådighed. Det kan uden tvivl godt betale sig at finansiere bilen gennem os. 

11261 Kvalitetsbiler 067

Bilfinansiering uden skjulte betingelser

Ligesom vi leverer kvalitetsbiler, tilbyder vi også finansiering af god kvalitet. Du får altid et overskueligt tilbud, og der gemmer sig ikke nogle skjulte betingelser. Hos Kvalitetsbiler.dk kan du få:

 • Finansiering af privat bil.
 • Finansiering af bil til erhverv.

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, er vores finansieringstilbud naturligvis uforpligtende. Du bestemmer dermed selv, om det er et tilbud, du vil takke ja til - og du er velkommen til at få andre tilbud på finansiering, som du kan sammenligne. Vi kan næsten med garanti sige, at du ikke finder et billigere og bedre tilbud end det, du får fra os.

Find den billigste bilfinansiering

Vi tilbyder en af Danmarks billigste finansieringsformer til biler.

Hvordan ser denne finansiering så typisk ud? Den skiller sig ikke umiddelbart ud fra dem, der findes på markedet. Finansiering sker typisk via:

 • Udbetaling.
 • Fast eller variabel rente.
 • Løbetid.

Vi formidler finansiering på vegne af en bred vifte af finansieringsselskaber. Der er derfor et væld af muligheder, når det kommer til de tre ovenstående punkter.

Afhængig af din økonomiske situation og kreditværdighed, vil der kunne skubbes rundt på hvilken størrelse udbetaling, der skal lægges. Nogle har det bedst med at lægge en større udbetaling på de klassiske 20%. Dette er ideelt, når du ikke er sikker på, hvor længe du skal have bilen. Har du lagt en for lille udbetaling, bliver det nemlig svært at dække hele lånet ind ved et snarligt salg. Er du sikker på, at bilen skal holde i din garage i mange år ud i fremtiden, så er det ikke farligt at starte ud med en mindre udbetaling. Hvis du opfylder en række krav, kan dette også lade sig gøre.

Du kan også selv have indflydelse på, om du vil have en variabel eller fast rente. Det er op til dig, hvor stor sikkerhed du ønsker for fremtiden. Den faste rente kender du i hele lånets løbetid, mens den variable rente selvfølgelig kan ændre sig hen over perioden.

Løbetiden kan også i nogle tilfælde strækkes, hvis du ønsker mere tid til at afbetale drømmebilen. For andre kan det give mening at speede afbetalingen op og gøre det over en kortere årrække. Det er helt op til dig, hvad der passer til dine behov. Som udgangspunkt tilbyder vi løbetider på op til 8 år, men det afhænger af hvor gammel bilen er, når vi starter lånet op. 

Uanset hvad dine ønsker til finansiering er, tager vi altid en god snak om, hvad der giver mening i din situation i forhold til den drømmebil, du investerer i.

Er der nogle tilfælde, hvor I ikke kan tilbyde finansiering? Ja. Siden vi videreformidler finansiering på vegne af større finansieringsselskaber, er det dem, der sætter reglerne. Derfor kan det ske, at du som kunde bliver afvist. I sådanne tilfælde prøver vi naturligvis at hjælpe dig. Det kunne for eksempel være ved at ændre på størrelsen af udbetalingen, hvor mange personer, der er skrevet på lånet osv.

Er du registreret i RKI eller Debitorregistret er det dog ikke muligt at få finansieret en bil hos os. 

Få billig bilfinansiering til privat og erhverv

Vi elsker at hjælpe vores kunder i mål med at finansiere drømmebilen. Vi hjælper dagligt private kunder og erhvervskunder til at kunne køre bilen ud af porten med et smil på læben. Vi er også klar til at hjælpe dig.

Private kunder har mulighed for at få finansiering til langt de fleste af bilerne i vores sortiment. De næsten nye og lettere brugte biler har altid angivet, hvorvidt der tilbydes finansiering. Ring gerne eller send en forespørgsel, hvis du allerede har set en bil, som du ønsker et finansieringstilbud på.

Virksomheder kan få både finansiering og leasing igennem os. Vi tilbyder begge dele på adskillige biler i vores udvalg. Vil du vide mere om erhvervsmulighederne? Kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

11261 Kvalitetsbiler 064

Finansiering af bil med rente i bund - hør mere i dag

Hvordan er renten? Det er en af de ting, som vores kunder ofte spørger os om. Renten er bare af stor betydning for fremtiden, og for hvad det koster at afbetale din bil over en årrække. Du vil som kunde naturligvis gerne have en god rente. Det kan vi tilbyde dig. Renterne er skruet helt i bund hos os, og det kan ikke betale sig at låne gennem banken. Vi gør det simpelthen billigere.

Find din bilfinansiering hos Kvalitetsbiler.dk i dag - og få drømmebilen hjem i carporten!

Find din nye drømmebil