Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter
Vejledende rækkevidde (el)

Kia leasing med mange fordele

Er Kia din yndlingsbil over dem alle? Eller sidder du blot og søger efter en god familiebil? Der er mange gode grunde til at lease din kommende Kia. For hvorfor betale en formue i udbetaling og sidde med et dyrt lån med høje renter hver eneste måned. Leasing af Kia og vores mange andre bilmærker henvender sig til dig, der gerne vil have fleksibilitet i hverdagen. Om det er muligheden for at skifte til en anden model eller komme af med bil nr. 2 – det er op til dig.

Du kan opdage vores mange spændende Kia modeller til leasing lige her på siden. Alle bilerne er nyere, i god stand og har sjældent kørt særlig mange kilometer. Kontakt os, hvis du allerede nu ved, hvilken Kia du vil lease.

Lease Kia og bliv godt kørende i en praktisk bil

Kia er en praktisk, flot og rummelig bil. Den er perfekt til dig, der ikke behøver den allerstørste og dyreste bil. Til dig der skal have en god hverdagsbil – med plads til indkøb og til familie. Kia modellerne er prisfornuftige, men samtidig også meget brugervenlige i teknikken, med flot design og en god rummelighed. Leaser du en Kia her hos Kvalitetsbiler.dk, er du garanteret at blive godt kørende. Vi har fundet et væld af smarte modeller til dig.

Sådan kommer du til at lease Kia hos os

Hvordan leaser man en Kia? Det første du skal gøre, er at finde din favorit. Har vi den ikke lige i dag, dukker den måske op i morgen. Vores sortiment opdateres hele tiden, og du vil løbende kunne finde andre modeller, årgange og farver. Eller brug vores kvalitetsagent og få en mail når din drømme bil er på lager.

Når drømmebilen er fundet, er det blot at tage kontakt til os. Vi arrangerer gerne en prøvetur i bilen, så du kan få en fornemmelse for den, komme ud og sparke dæk og lige se bagagerummets størrelse an – måske skal du teste, om barnevognen kan være deri?

Bliver du hooked på bilen, står vi klar med flere typer leasingaftaler med attraktive fordele. Vi leaser til private kunder, erhvervskunder og som flexleasing. Du kan læse mere om betingelserne i disse aftaler på vores leasingside, eller under hver enkelt leasing type: Privatleasing, Erhvervsleasing og Flexleasing.

Leasing af Kia biler i god stand

Standen er altid i top, når du leaser en Kia gennem os. Selvom bilen ikke er spritny, er den som oftest kun et par år gammel. Typisk har den ikke kørt alt for mange kilometer, og det vil føles som en næsten ny bil. Som en del af vores leasingkoncept er reparationer osv. naturligvis dækket ind. Du kan dog få fuld sikkerhed ved at tilkøbe en serviceaftale og garantipakke.

Kom i mål med leasing af Kia i dag

Vores Kia leasing er en af de mest fleksible leasingaftaler på markedet. Som privat kunde kan du lease helt ned til 11 mdr. og med kun 1 mdr. opsigelses på din aftale. Med en erhvervsleasingaftale af Kia har du blandt andet også mulighed for at give din gamle bil i bytte. Uanset hvordan du leaser din nye Kia, er der mange fordele hos os.

Lease Kia Ceed, Kia e-Niro eller Kia XCeed – og bliv godt kørende.

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!