Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter
Vejledende rækkevidde (el)

Nyere brugte Hatchbacks til salg - stort udvalg af populære modeller

Skal din næste bil være en hatchback? Denne biltype er god og rummelig og henvender sig til mange forskellige bilejere. Kendetegnende er, at bagsædet kan lægges helt ned, og udseendet er smart og sporty. Bilen er mindre end en stationcar, men der er stadig mulighed for ekstra plads til indkøb eller andre ting bagi.

Hos Kvalitetsbiler.dk finder du et bredt udvalg af hatchback-modeller - blandt andet fra populære bilmærker som Opel, Skoda, VW og Audi. Bilerne er alle brugte, men hos Kvalitesbiler sikrer vi os, at bilerne fremstår i god stand. Her hos os lader vi nemlig kun kvalitetsbiler trille ud af døren. Vælg selv, om det skal være som leasingbil eller som et køb. Vi tilbyder også mulighed for finansiering. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Hvad er en hatchback?

Denne type bil har en stor skrå bagklap, som går helt ned til kofangeren og er hæftet fast oppe ved tagkanten. Deraf kommer det engelske ord "hatchback", som betyder bagklap. Netop denne feature adskiller bilen fra for eksempel en Sedan, som har et bagagerum separat fra bagsædet. Denne bil har stadig en bagklap, men den går ikke hele vejen ned til kofangeren.

Hatchback'en er den mest almindelige type bil i Danmark næstefter stationcar'en. Man kan sige, at den er en slags blanding af en Sedan og en Stationcar. Du får mere opbevaringsplads end i en Sedan, men bilen er stadig mindre end en stationcar. Det kan være til dig, der ønsker en sporty bil, og som måske ikke helt er klar til den klassiske familiebil, Stationcaren, endnu.

Derfor skal du vælge denne biltype

Det er aldrig nemt at vælge biltype. Du skal især tænke over, hvor meget plads du har brug for. Skal du have børn med? Eller skal du blot bruge bagsæde og bagagerum til opbevaring? Hatchback'en er en bil med adskillige fordele, som opfylder mange danskeres krav til deres køretøj.

Fordele er blandt andet, som følger:

  • Mulighed for ekstra plads ved at lægge sæderne ned
  • Et højt og rummeligt bagagerum (hvis du for eksempel skal have en hund med)

Hatchback'en er ikke den største bil på markedet. Som stor familie ville de fleste med al sandsynlighed vælge en stationcar. Men hvis du er en lille familie, enlig eller bare ikke har brug for den helt store plads, så er det et oplagt valg. Samtidig får du mere bil, end hvis du blot gik med en minibil. Der vil stadig være plads til at købe stort ind eller have en autostol bag i bilen.

Audi, Kia, VW og endnu flere bilmærker til salg eller leasing

Drømmer du om en VW, Kia, Audi eller et helt fjerde bilmærke? Vi har mange spændende, brugte biler i vores sortiment - Du finder hele tiden nyere brugte biler hos os. De fleste tilbydes både som leasingbiler og som biler til salg. Det fremgår altid ved hver enkelt bil her på siden.

Er du i tvivl, eller har du brug for at stille spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring i dag og få en uforpligtende snak, eller book en prøvetur i din nye hatchback.

 

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!