Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter

Lease din næste Skoda. Vi har lige nu nyere brugte biler fra Skoda som du kan lease.

Lease Skoda og få en rummelig bil

Går du og lurer på en Skoda Octavia? En Skoda Superb? Eller måske en Skoda Fabia? Du finder dem alle og flere til lige her. Og bare rolig, det skal ikke koste dig en formue at få fingrene i din foretrukne Skoda. Vi tilbyder leasing af Skoda, så du kan blive godt kørende for en fast månedlig pris. Glem alt om renter og store udbetalinger. Vores leasingaftaler er meget attraktive.

Lease Skoda brugt og kom hjem med en dejlig bil i god stand. P.S. vores brugte biler til leasing er nærmest som nye.

Attraktiv leasing af Skoda

Hvorfor købe, når du kan lease? Det er langt mere fleksibelt at lease din Skoda, end det er at eje den. For når du ejer skal du bekymre dig om renterne på dit lån, den store udbetaling det kræver, værkstedsregninger osv. Hvad nu hvis, du ikke har behov for den om 1-2 år, så skal du også døje med at få den solgt. Har du købt den fra ny af, er det næsten med garanti, at du mister penge på den.

Vælger du i stedet at lease en Skoda, får du en meget fleksibel og attraktiv løsning (i hvert fald hos os). Du kan enten lease den som privat-, erhvervs- eller flexleasing. Alle muligheder er gode, og det kommer an på dine behov, hvad der giver mest mening. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores leasingplaner.

Lease Skoda og få en kvalitetsbil

En Skoda er en skøn bil. Der er sket meget med Skoda de senere år, og det er blevet en attraktiv familiebil. Ligesom det også er en populær erhvervsbil. Den kan lidt af det hele og er især kendt for sin rummelighed.

Skoda Fabia er en almindelig størrelses bil. God til de helt almindelige behov i hverdagen.

Skoda Octavia er stor og rummelig. Det er en rigtig god familiebil, og så er den perfekt til dig, der har brug for masser af plads.

Skoda Superb er en opgradering af Octavia med endnu større bagagerum og flere smarte detaljer. Perfekt til børnefamilien og livsnyderen.

Derfor skal du vælge Skoda leasing

Hvorfor skal du vælge vores Skoda leasing? Det skal vi sige dig. For det første kan du vælge mellem adskillige brugte Skoda modeller, som fremstår i virkelig flot stand. Derudover får du en attraktiv leasingaftale. Det er blandt med en af de korteste leasingperioder og med mulighed for at opsige med kort varsel. Det bliver ikke mere fleksibelt.

Leasing af Skoda med mange fordele

Vi kan kun komme i tanke om fordele ved at lease en Skoda. Der er simpelthen ingen ulemper på vores liste. Medmindre du selvfølgelig synes, at en rummelig bil er en dårlig ting? Eller du helst gerne vil punge ud med en stor udbetaling for at kunne eje bilen? Det er naturligvis op til dig, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om leasing af Skoda.

Lease din Skoda hos os – og kom hjem med en kvalitetsbil i god stand.

 

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!