Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter
Vejledende rækkevidde (el)

Eksklusive leasing af Cabriolet

Drømmer du om at cruise derudaf i en lækker og åben vogn? Cabriolet er en drømmebil for mange. Den er sporty, smart og skøn at køre i til forår og sommer, hvor du kan rulle taget af. Hos Kvalitetsbiler.dk kan du naturligvis lease et væld af forskellige Cabriolet biler. Vi har flere populære bilmærker og mange lækre modeller stående klar til dig. Tag et kig her på hjemmesiden eller kom ind og få dig en prøvetur, du aldrig glemmer.

Lease en Cabriolet af nyere årgang

Hvorfor vælge en Cabriolet? Forestil dig at rulle taget af, sætte dig i førersædet, starte bilen og trille derudaf. Du mærker vinden i håret og solens stråler på kroppen. Glem alt om at ligge og solbade om sommeren, det er i din Cabriolet, du får farve på kroppen. Ser du nogen, du kender, kan du let vinke 'hej' eller holde ind til siden og tage en hyggesnak fra din åbne bil. At køre Cabriolet er en livsstil, som du bliver bidt af.

Lease Cabriolet og bliv godt kørende

Er du allerede overbevist om, at du skal have en Cabriolet stående i carporten? Så er det blot leasingdelen, vi skal overbevise dig om. Der er mange gode grunde til at lease bilen. De vigtigste er:

  • Det er fleksibelt
  • Det er prisfornuftigt
  • Det er nemt

En leasingaftale på din Cabriolet varer ikke for evigt. Skulle du forelske dig i en anden model, kan du opsige leasingaftalen med 1 mdrs. varsel, hvis din periode er ved at udløbe. Vi leaser Cabriolet biler på perioder helt ned til 11 mdr.

Prisen er ikke høj, når du leaser. For du betaler en fast ydelse og ikke en masse renter og gebyrer, som hvis du havde et lån på bilen. Derudover skal du heller ikke lægge en stor udbetaling for at kunne lease din Cabriolet.

Det er bare nemt at lease. For du kan f.eks. tilkøbe en serviceaftale, som betyder, at du ikke skal bekymre dig om ekstra udgifter på din Cabriolet. Du skal blot bekymre dig om, hvor næste køretur skal gå hen.

Leasing af Cabriolet fra populære bilmærker

Hvilken Cabriolet har du forelsket dig i? Det er en biltype, man ser hos mange populære mærker. Det er alt fra Audi til BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz og mange flere. Hos Kvalitetsbiler.dk finder du mere end 750 biler på lager. De er brugte, i god stand og af nyere årgang – mon ikke du finder en flot Cabriolet iblandt dem?

Fordelagtig leasing af Cabriolet

Når den nu er så smart og skøn at køre i – hvorfor så ikke eje den? Der er flere gode grunde til at lease din Cabriolet i stedet for at købe den. Det er fleksibelt, prisfornuftigt og nemt. Du skal ikke bekymre dig om reparationer og lignende. Du skal heller ikke betale en formue i udbetaling, og du har gode muligheder for at opsige din Cabriolet leasing aftale, når det passer dig.

Kontakt os for at komme et skridt nærmere drømmen om en Cabriolet.

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!