Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Model {{selectedFilters.model.length ? selectedFilters.model.length + " valgte" : null}}
Pristype
Gear
Kilometer
Årgang
Hestekræfter
Vejledende rækkevidde (el)

Lease Sedan nemt og fleksibelt. Vi har lige nu nyere brugte Sedaner som du kan lease.

Drømmer du om at blive godt kørende i en lækker Sedan? Hos Kvalitetsbiler.dk finder du flere lettere brugte modeller klar til leasing. Du ser alle de tilgængelige biler her på siden, hvor du finder billeder og kan læse mere om udstyret i bilerne. Opdag Sedan modellen fra mærker som BMW, Audi, VW, Tesla og Mercedes - du finder biler til leasing i alle prisklasser. Finder du én, der er lige noget for dig, skal du ikke holde dig tilbage. Giv os endelig et kald for at høre mere om netop din drømmebil. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en prøvekøretur i bilen.

Vælg Sedan Lease og bliv godt kørende

Hvad er en Sedan? Du troede måske lige, at det var et nyt mærke. Men hvis du er bilnørd, ved du godt, det er en betegnelse for en bestemt type bil. Modeller der går under betegnelsen Sedan har:

En traditionel bilform, hvor bagagerum er adskilt fra kabine. Bilen har 2 eller 4 døre.

Ordet Sedan stammer fra fransk og betyder "lukket bærestol for flere personer". Men hvad vil det sige? Kort sagt er en Sedan en skøn bil. Dog ses den som mindre rummelig end en stationcar. I stedet er den lidt mere smart, den er ikke så kantet bagtil, og du får dig en bedre kørekomfort med denne dejlige biltype. Du kender den formentligt, som den her lidt lange, slanke og smarte bil. Den glider afsted på vejen og ser flot ud.

Er du klar til at lease en Sedan? Du finder flere fede modeller lige her. Vælg selv om det skal være en bil med lidt eller meget udstyr. Bilerne er lettere brugte og kan leases på fleksibel vis. Vores leasingkoncept er nemlig et af de bedste på markedet. Det kan du læse mere om nedenfor.

Leasing Sedan - hvordan foregår det?

Vores leasing koncept bygger på fleksibilitet. Det skal være nemt for dig at lease en Sedan. Med vores leasingaftale har du ingen uforudsete udgifter. Du ved, hvad du betaler hver måned. Du kan f.eks. tilkøbe en service- og reparationsaftale, så du altid er dækket 100% ind. Andre fordele er:

  • Det er nemt at skifte ud - du er kun forpligtet til at lease bilen i en aftalt periode og kan opsige med 1 mdr. varsel
  • Udvalget er stort - vi har altid mere end 750 biler på lager
  • Kvaliteten er i top - vi tilbyder kun leasing af biler, der er i orden
  • Du får 100% tryghed - tilkøb f.eks. en serviceaftale

 

Kvalitetsbiler.dk tilbyder leasing af Sedan til private, erhverv og som flexleasing.

Fleksibel Sedan Leasing

Vil du lease Sedan til dig selv eller gennem dit erhverv? Kvalitetsbiler.dk byder på et bredt sortiment af Sedan modeller fra populære bilmærker og i god stand. Bilerne er som udgangspunkt lettere brugte og kan leases under fordelagtige betingelser, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Vil du vide mere om at leasing af Sedan hos os? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

{{cars.length}} af {{results}} biler
Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!