Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
11261 Kvalitetsbiler 001

Vælg privatleasing af din næste bil

Drømmer du om at lease en lækker bil?

Det behøver ikke at koste en formue at blive godt kørende. Med leasing slipper du for den høje udbetaling og de mange forpligtelser, der er ved at købe en bil. Du har stor frihed og kan komme af med bilen igen uden de store omkostninger, hvis du ikke har behov for den længere.

Priser på privatleasing

På alle de biler vi har, der kan leases, har vi oprettet en dynamisk leasingberegner. Med den kan du selv prøve at rykke på udbetaling, kilometer og længden på perioden, og se hvad den månedlige ydelse bliver. Her kan du også bestille et tilbud på en service- og reparationsaftale til din leasingbil. 

Vil du høre mere om fordelene ved privatleasing af bil?

Vi har mange års erfaring med privatleasing og andre finansieringsformer, og vi kan derfor tilbyde relevant og kompetent rådgivning, når du er på udkig efter den helt rigtige aftale, der passer til dine behov og ønsker.

Biler der kan privatleases
11261 Kvalitetsbiler 064

Privatleasing af biler - sådan foregår det

Leasing minder meget om at leje en bil. Forskellen er blot, at det foregår over en fast periode.

Leasing betyder helt konkret, at du har brugsretten over en bil, men at du ikke ejer den. Det gør leasingselskabet, som du har en gyldig leasingaftale med. Vi tilbyder kvalitetsbiler til leasing af privatkunder med masser af fordele som:

  • Fuld sikkerhed - tilvælg service- og reparationsaftale
  • Stor fleksibilitet - opsig efter kun 11 mdr. med kun 1 måneds varsel
  • Økonomisk stabilitet - du kender din månedlige ydelse uanset om bilmarkedet går op eller ned.
  • Ingen restværdi - hos os er der ingen restværdi, du skal bekymre dig om, når aftalen udløber, da det er os, der indestår for den. 

 

Der skal betales en udbetaling på en privatleasingaftale, og derefter betaler man hver måned en månedlig ydelse. Du kan selv være med til at justere op og ned på udbetalingen, så den månedlige ydelse ændres. 

Salg af din byttebil

Vi tager også din gamle bil i bytte når du leaser en bil hos os. Benyt knappen nedenfor, hvis du ønsker en byttepris på din bil. 

11261 Kvalitetsbiler 070

Derfor skal du vælge en privatleasingbil

Privatleasing af bil er det nye. Hvorfor købe eller leje, når du kan lease? Det er det perfekte miks af begge dele. Du har brugsretten over bilen - stort set som var det din. Men du slipper alligevel for de mange forpligtelser, der kan være ved at eje. Du skal for eksempel ikke ud og sælge bilen, når du ikke har brug for den mere. Du kan blot opsige din leasingaftale og levere den tilbage. Vi tilbyder leasingaftaler på hhv. 12, 24, 36 eller 48 måneder. Ønsker du leasing på mindre end 12 måneder, henviser vi til vores korttidsleasing. 

Når du privatleaser, skal du selv betale forsikring, vægtafgift, service, reparation og lignende udgifter til bilen. Dog kan du tilkøbe en service- og reparationsaftale, så disse udgifter er dækket ind. Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber, så vi kan tilbyde dig fordelagtige priser på forsikring af din nye leasingbil. Kontakt os for et uforpligtende tilbud herom. 

Hvis du leaser din næste bil hos os, kan vi i samarbejde med TA Hjulcenter tilbyde tilkøb af vinterhjul til bilen, eller tilbyde en dækaftale med helårsdæk. Vi guider dig igennem dine muligheder, så vi finder den bedste løsning til dig. 

Hvordan sammenligner jeg forskellige leasingtilbud? 

Der er mange tal og betingelser at holde styr på, når du sammenligner leasingtilbud, og vi hjælper altid gerne med at prøve at gennemskue det for dig.

Du bør se på førstegangsydelsen, som er det beløb, du betaler inden du får bilen. Denne udgift kan sammenlignes med udbetaling ved køb af fast ejendom eller finansiering af bil. Beløbet består af en procentdel af bilens værdi, og normalt indeholder førstegangsydelsen også en nedskrivning på bilens restværdi. Det er ikke at sidestille med et depositum, og er altså ikke et beløb man får retur når man afleverer bilen. 

Du bør også se på den månedlige ydelse, så du ikke ender med en aftale med forpligtelser, du ikke er i stand til at overholde. Det er vigtigt, at du vælger en løsning, der passer til dit budget. Den månedlige ydelse består af afgifter til staten, administration af leasingaftalen samt finansiering og eventuel nedskrivning af bilen. Af disse udgifter udgør afgiften til staten den største del.

Du skal også holde øje med hvad der er inkluderet. Hvor mange kilometer må du køre, og hvad koster overkørte kilometer? Får du refunderet noget ved underkørte kilometer? Er service og reparation med i prisen? Og er priserne opgivet inkl. eller ekskl. moms? 

Den sidste og måske vigtigste faktor, som du altid bør være opmærksom på, er om du eller forhandleren indestår for restværdien. Hos os indestår vi som forhandler altid for restværdien på en almindelig privatleasing, fordi vi ønsker at give dig maksimal gennemsigtighed og ingen pludselige overraskelser. Hvis du skal indestå for en restværdi på en leasingaftale, er det det beløb, du skylder leasingselskabet, den dag aftalen udløber. Hvis du ikke kan sælge bilen videre til den restværdi, skal du altså betale det resterende for at komme af med bilen. Det er derfor rigtig vigtigt at være opmærksom på, så du ikke står med en meget billig leasingaftale, men en stor regning når aftalen slutter. 

Læs om vores serviceaftaler
11261 Kvalitetsbiler 148

Privatleasing af bil i god kvalitet

Leasing er til for, at du kan have en bil i hverdagen, som matcher dine behov. Leasing til private giver dig stor fleksibilitet, da du ikke binder dig til nogen lang periode.

Alligevel er det mere fordelagtigt end at leje, da du har en fast aftale over en længere periode. Du behøver derfor ikke leje en ny bil hver uge eller hver måned, da du har en fast bil i en periode på minimum 11 måneder.

 

Kan jeg lease selvom jeg bor langt væk? 

Vi tilbyder leasingaftaler til kunder i hele landet, og hvis du tilkøber vores service- og reparationsaftale, er den landsdækkende, så du kan få bilen på værksted i nærheden af dig. 

Vi tilbyder også at levere din nye leasingbil på din adresse, uanset om du bor i Skagen, Gedser, eller noget derimellem. 

Se leasingbiler til private

Privatleasing af biler hos Kvalitetsbiler.dk

Er du stadig ikke overbevist om, at privatleasing af bil er det rette for dig?

Kontakt os gerne for en snak, hvor vi uddyber konceptet og går i detaljer med leasingaftalen, så du er 100% sikker på, hvad du skriver under på. Vi ser frem til at høre fra dig!