Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
11261 Kvalitetsbiler 001

Vælg privatleasing af din næste bil

Drømmer du om at lease en lækker bil?

Det behøver ikke at koste en formue at blive godt kørende. Med leasing slipper du for den høje udbetaling og de mange forpligtelser, der er ved at købe en bil. Du undgår dyre værkstedsregninger, og du kan aflevere bilen, når leasingperioden ophører eller opsiges af dig selv.

Herefter kan du for eksempel vælge at lease en anden bil, så du er ikke bundet til bilen. Du har stor frihed og kan komme af med bilen igen uden de store omkostninger, hvis du ikke har behov for den længere.

Vil du høre mere om fordelene ved privatleasing af bil?

Kontakt os for at høre mere, eller læs videre herunder for at se alle fordelene ved privat leasing af bil hos Kvalitetsbiler.dk

Biler der kan privatleases
11261 Kvalitetsbiler 064

Privatleasing af biler - sådan foregår det

Leasing minder meget om at leje en bil. Forskellen er blot, at det foregår over en fast periode.

Leasing betyder helt konkret, at du har brugsretten over en bil, men at du ikke ejer den. Det gør leasingselskabet, som du har en gyldig leasingaftale med. Vi tilbyder kvalitetsbiler til leasing af privatkunder med masser af fordele som:

  • Fuld sikkerhed - tilvælg service- og garantipakke
  • Kort opsigelse - opsig efter kun 11 mdr. og med 1 måneds varsel
  • Mange kvalitetsbiler - se dem alle online her
11261 Kvalitetsbiler 070

Derfor skal du vælge en privatleasingbil

Privatleasing af bil er det nye. Hvorfor købe eller leje, når du kan lease? Det er det perfekte miks af begge dele. Du har brugsretten over bilen - stort set som var det din. Men du slipper alligevel for de mange forpligtelser, der kan være ved at eje. Du skal for eksempel ikke ud og sælge bilen, når du ikke har brug for den mere. Du kan blot opsige din leasingaftale og levere den tilbage.

Når du privatleaser, skal du dog betale forsikring, vægtafgift, service og lignende udgifter til bilen. Dog kan du tilkøbe en serviceaftale, så denne udgift er dækket ind.

Læs om vores serviceaftaler
11261 Kvalitetsbiler 148

Privatleasing af bil i god kvalitet

Leasing er til for, at du kan have en bil i hverdagen, som matcher dine behov. Leasing til private giver dig stor fleksibilitet, da du ikke binder dig til nogen lang periode.

Alligevel er det mere fordelagtigt end at leje, da du har en fast aftale over en længere periode. Du behøver derfor ikke leje en ny bil hver uge eller hver måned, da du har en fast bil i en periode på minimum 11 måneder. Du kan se alle vores leasingbiler til private her på siden.

Søger du en bestemt bil til privatleasing, kan du altid kontakte os, og vi skal se, hvad vi kan gøre for dig.

Se leasingbiler til private

Privatleasing af biler hos Kvalitetsbiler.dk

Er du stadig ikke overbevist om, at privatleasing af bil er det rette for dig?

Kontakt os gerne for en snak, hvor vi uddyber konceptet og går i detaljer med leasingaftalen, så du er 100% sikker på, hvad du skriver under på. Vi ser frem til at høre fra dig!