Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}

Erhvervsleasing

For dig, der ønsker mindre likviditetsbinding og risiko i virksomheden.

11261 Kvalitetsbiler 046

Erhvervsleasing af biler er en populær erhvervelsesform

Erhvervsleasing minder på mange måder om at leje. Det er en kontrakt, hvormed du får brugsretten til en vare, i dette tilfælde en bil, til en aftalt pris, i en aftalt periode med faste brugsvilkår. Kontrakten kaldes en leasingaftale, og den er udstedt af leasingselskabet.

Med Kvalitetsbiler.dk's erhvervsleasing har du mulighed for en populær erhvervelsesform af biler med store fordele såsom:

  • Mindre likviditetsbinding – Slip for en høj likviditetsbinding og risiko i dit firma.
  • Fuld sikkerhed – Du har mulighed for at blive sikret i hele perioden mod uforudsete udgifter med tilvalg af service- og reparationspakke.
Salg af din byttebil

Vi tager også din gamle bil i bytte.

Se vores leasingbiler her
11261 Kvalitetsbiler 137

Find din erhvervsleasingbil

Skal drømmefirmabilen i hus? Kvalitetsbiler.dk tilbyder en attraktiv form for erhvervsleasing af biler fra et væld af populære mærker. For dig betyder det, at du ikke behøver hoste op med store summer penge for at blive godt kørende, når du skal ud til kunderne. Ved at erhvervslease gennem os betaler du månedligt, og du leaser bilen for en aftalt periode. Du kan erhvervslease i enten 12, 24, 36 eller 48 måneder. Ønsker du en leasingaftale på mindre end 12 måneder, henviser vi til vores korttidsleasing, som også kan laves til erhverv. 

Læs meget mere om konceptet her på siden og tag da også lige et kig på vores flotte biler - vi har mange stående klar til erhvervsleasing lige nu! Har du spørgsmål, eller er du allerede klar til at lease bilen gennem dit erhverv? Tøv ikke med at give os et kald, så vi kan sætte en aftale op. Vi ser frem til at hjælpe dig med at blive godt kørende.

11261 Kvalitetsbiler 010

Erhvervsleasing af biler er sikkert og nemt

Utrolig mange virksomheder vælger i dag erhvervsleasing. Det er et smart koncept, som gør det muligt for dig som erhvervsdrivende at få en firmabil i hus uden en stor likviditetsbinding. Med andre ord er du ikke bundet til bilen for evigt, men kun for en aftalt periode. Du skal ikke have de samme penge op af lommen, som hvis du købte en bil til din virksomhed. Det er dermed både sikkert og fornuftigt at erhvervslease en bil.

Hvordan er du sikret, når du vælger at erhvervslease din bil?

Det er du blandt andet ved, at du ikke har en stor likviditetsbinding i din virksomhed. Dét at lease er lidt som at leje - det er et form for abonnement - og leasingaftalen af bilen løber kun for en aftalt periode.

Hvorfor er der mindre risiko forbundet med erhvervsleasing end med et køb af firmabil?

Det er der for eksempel, fordi du ikke skal tænke på, hvordan markedet udvikler sig for din bil. Uanset om priserne går op eller ned, er din leasingydelse den samme. 

Tilbyder I både finansiel, operationel og splitleasing til erhverv? 

Ja, vi tilbyder alle disse former for leasing. Vi vejleder dig altid i, hvad vi mener, passer bedst til lige netop dig og dit firma. 

11261 Kvalitetsbiler 067

Sådan fungerer erhvervsleasingbilkonceptet

Hvad vil det sige at erhvervslease en bil? Lad os skære det helt ud i pap, for det kræver faktisk lidt forklaring at forstå konceptet til fulde.

Er leasing og leje af bil det samme?
Helt lavpraktisk kan man sammenligne det at lease med at leje en bil. Det adskiller sig dog fra at leje, ved at der er nogle mere faste vilkår. Leje af biler foregår ofte over korte perioder, såsom et par uger, hvor du har brug for et køretøj. Har du dog brug for bilen på fast basis, vil det give mere mening for dig at lease den. På den måde har du den til rådighed hver eneste dag, og det koster dig typisk langt mindre end at leje forskellige biler i kortere perioder ad gangen.

Hvad indebærer erhvervsleasing?
Det indebærer flere ting. For det første skal du have et cvr. nr. for at kunne erhvervslease en bil, og firmaet skal kunne kreditvurderes. Derudover vil der skulle betales en udbetaling på køretøjet, og ud fra bilens værdi og de services, du får inkluderet, er der et fast månedligt beløb, du skal betale. I selve leasingaftalen vil der være fastsat et antal km, som ydelsen beregnes ud fra. Kører du mere end det, takseres du for det overkørte. Hvorvidt du må køre privat i en erhvervsleaset bil, er op til firmaet, og du bør rådføre dig med din revisor omkring beskatningsreglerne på dette område. Husk også at konsultere dit forsikringsselskab.

Hvad er inkluderet og hvad skal jeg selv sørge for ved en erhvervsleasing? 

Du kan på langt de fleste af vores biler tilkøbe en samlet service- og reparationsaftale, som dækker disse udgifter. Prisen på en sådan aftale afhænger af model og årligt kilometerbehov. Hvis du ikke tilvælger sådan en aftale, vil du selv skulle afholde alle udgifter til dette i perioden. Det er et krav at bilen serviceres til tiden, efter forskrifterne, og stemples korrekt i servicebogen.
Du kan også tilkøbe en dækaftale til din bil, hvis du ikke selv ønsker at skulle købe fx vinter i perioden. Priserne på dette afhænger af størrelsen på hjulene, dæktype samt kilometerne du skal køre. 

Du skal selv betale grøn ejerafgift, forsikring, brændstof og evt. vejhjælp på en erhvervsleasingaftale. 

Erhvervsleasing af biler - opdag mange flotte modeller

Kvalitetsbiler.dk fører et bredt sortiment af alverdens flotte biler fra nogle af de bedste bilproducenter på markedet. Du finder bl.a. Audi, Tesla og BMW. Men hvad koster det så? Prisen på erhvervsleasing af et køretøj afhænger naturligvis af, hvilken model og mærke du gerne vil lease.

Har du set en bil her på siden, du bare ikke kan få øjnene fra igen? Kontakt os da endelig for at få et tilbud på en erhvervsleasingaftale.

11261 Kvalitetsbiler 089

Erhvervsleasing af bil fra populære mærker

Kvalitetsbiler.dk byder på et væld af flotte biler. Vi er din go-to forhandler, når du vil erhvervslease biler, der får dine konkurrenter til at blive grønne af misundelse. Vi snakker altså ikke kun kassevogne og små praktiske firmabiler. Nej, vi hjælper dig i hus med en virkelig flot kvalitetsbil fra nogle af de mest populære bilmærker på markedet.

Søg løs i vores sortiment, og se om du ikke kan finde din drømmefirmabil. Ved hver bil er det angivet, hvorvidt den tilbydes som leasingbil. Har du spørgsmål til bilerne? Kontakt os endelig for at få svar eller bare for at få en god snak om, hvilken bil du skal vælge til din virksomhed. Vi er et team af bilnørder, der elsker at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige firmabil.

Leveringstiden på en leasingbil fra os er ca. 5-8 hverdage afhængig af travlheden i perioden. Ring og hør nærmere. 

11261 Kvalitetsbiler 009

Find et bred udvalg af erhvervsleasingbiler

Kvalitetsbiler.dk fører et bredt sortiment af alverdens flotte biler fra nogle af de bedste bilproducenter på markedet. Du finder både Audi, Tesla og BMW. Men hvad koster det så? Prisen på erhvervsleasing af et køretøj afhænger naturligvis af, hvilken model og mærke bil du gerne vil lease. Har du set en bil her på siden, du bare ikke kan få øjnene fra igen? Kontakt os endelig for at få et tilbud på en erhvervsleasingaftale.