Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
11261 Kvalitetsbiler 032

5 gode grunde til at du skal have en serviceaftale på bilen

Der kan være mange grunde til ikke at have en fast serviceaftale på bilen. Den største er nok, at det er for dyrt at sende bilen til faste serviceeftersyn. For den kører jo fint!

Forebyggelse betaler sig

Men det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke tager bilen til regelmæssigt serviceeftersyn.

For en serviceaftale på bilen kan sammenlignes med, at du går til tandlægen regelmæssigt. Her tjekker de også de mest basale ting for at forebygge - inden der opstår omfattende problemer, som kræver dyre indgreb.

Jævnlige serviceeftersyn er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for dig, som ejer bilen.

5 gode grunde til at give bilen jævnlige serviceeftersyn

Bedre ydeevne på bilen

Ved serviceeftersynet kontrollerer mekanikeren bilen efter fabrikantens forskrifter, herunder blandt andet olie-, pollen- og luftfilter, bremser m.m. Biler, der ikke serviceres, har en tendens til at have et højere brændstofforbrug, når olien er gammel og ikke smører optimalt, eller hvis bremserne for eksempel hænger lidt.

Øget sikkerhed

Et serviceeftersyn vil også kunne fortælle, om der er problemer med bremser, styretøj eller dæk, som er vitalt for sikkerheden, når du kører i bilen.

Længere levetid på bilen

Mekanikeren vil også kontrollere for slidte eller beskadigede dele og udskifte dem, før de giver alvorlige problemer. På den måde forlænger du bilens levetid og kan udskyde en eventuel udskiftning af bilen.

Spar penge på den lange bane

Udgiften til en serviceaftale kan være givet godt ud, og den kan spare dig for store udgifter i det lange løb. Når du hele tiden har styr på, at bilens sliddele og køreegenskaber fungerer optimalt, forebygger du problemer, der kan medføre større uforudsete reparationer.

Bevar garantien

Er din bil stadig omfattet af garanti, er det afgørende, at du følger producentens krav, hvis du vil bibeholde garantien og undgå selv at betale for reparationer.

Undgå ubehagelige overraskelser og fordel udgiften hen over året

Hos kvalitetsbiler.dk tegner vi serviceaftaler på alle biler, og vi giver dig gerne en uforpligtende pris på en serviceaftale.

Overvejer du nu at tegne en serviceaftale, og vil du gerne have en pris først?

Få en uforpligtende pris her