Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}

Med en bil fra Kvalitetsbiler.dk er du sikker på, at den er gennemtestet.

Vi ønsker tilfredse kunder og gør alt hvad vi kan for at give den bedste oplevelse.

11261 Kvalitetsbiler 112

100% kvalitetsklargøring

Alle biler, der kommer ind til Kvalitetsbiler.dk, bliver testet og gennemgået mekanisk og kosmetisk af vores professionelle værkstedsfolk. Vi vil nemlig være helt sikre på, at bilen lever op til vores høje kvalitetskrav, inden den sættes til salg og får ny ejer.

 

11261 Kvalitetsbiler 021

Motorrensning med miljøvenlige produkter

Når bilen er gennemgået og afprøvet, bliver den motorrenset, rengjort og poleret i vores klargøringsafdeling, som overvejende anvender miljøvenlige produkter.

Den mekaniske finpudsning og det helt store afleveringseftersyn bliver først udført, inden bilen skal leveres til den nye ejer.

Leveringstiden på køb og leasing af en nyere brugt bil hos os kan være alt fra 3-10 hverdage, afhængig af hvor travlt vi har i perioden. Vi gør altid vores ypperste, for at få bilen klar hurtigst muligt, men vi tager os også tiden til at få gjort bilen tip top. 

11261 Kvalitetsbiler 132

Kan jeg få bilen leveret til min adresse?

Vi tilbyder levering af din nye bil til alle brofaste øer og Bornholm. Det kan ofte godt betale sig, i stedet for at du skal hive en eller to hele dag ud af kalenderen, måske krydse diverse broer osv. Hør mere om priser og muligheden for dette ved at kontakte os. 

Kan I hjælpe med forsikring på min nye bil? 

Ja! Vi samarbejder med flere af de største forsikringsselskaber i Danmark såsom Tryg, Codan og Gjensidige. Det gør vi, for altid at kunne tilbyde dig den bedst mulige dækning og pris på din bilforsikring. Ring til vores rådgivere på tlf. 7580 1011 for en uforpligtende snak om forsikring på din nye eller gamle bil.