Søg på siden

Tryk enter for at søge

Din søgning på {{query}} gav ingen resultater
Gå til avanceret søgning

Vi fandt {{pagesCount == 1 ? pagesCount + " side" : pagesCount + " sider"}} {{pagesCount > 0 && carsCount > 0 ? "og" : ""}} {{carsCount == 1 ? carsCount + " bil" : carsCount + " biler"}}
Foto på vej
{{badge}}
Fra {{car.PrisDetailDkk ? formatCurrency(car.PrisDetailDkk) : 'Ring for pris'}} /md.
Kontant: {{formatCurrency(car.AlternativPris)}}
Fra {{formatCurrency(car.AlternativPris)}}/md.
Kontant: Ring

Sedan - køb brugte modeller her. Lige nu har på lager

Søger du en skøn bil til en god pris? En brugt Sedan er oplagt valg. Vi forhandler et væld af populære bilmærker af typen Sedan. Opdag BMW, Audi, Tesla og endnu flere. Vi har altid et spændende sortiment af kvalitetsbiler, som kun er et par år gamle. Vi står naturligvis inde for kvaliteten af de brugte biler. Du kan købe din brugte Sedan med ro i maven. Hos Kvalitetsbiler.dk handler man trygt, selvom man køber brugt. Se udvalget af Sedan-modeller her.

Hvilken biltype er Sedan?

Ordet Sedan kommer fra fransk, hvor det betyder "en lukket bærestol for flere personer". Det lyder lidt skørt og slet ikke som den type bil, du kan se for dig, når du hører navnet. Oversat til moderne dansk vil det sige, at det er en bil, hvor bagagerum er adskilt fra selve kabinen i bilen. Det er dermed det modsatte af biltypen Hatchback, hvor bagagerummet er åbent over til bagsædet.

Hvorfor er det så smart? Det er det af flere årsager. Med en Sedan får du:

  • En mere glidende kørekomfort
  • En mere sporty udseende bil
  • En mindre kantet bil end f.eks. en stationcar

Denne biltype henvender sig til flere brugere. Sedanen er ideel til dig, der elsker kørekomfort. Dig der kører lange ture og ønsker at bilen glider godt afsted på vejen. Måske skal du lige handle. Du har fin plads til dine indkøb i bagagerummet, som er adskilt fra kabinen.

En Sedan kan også sagtens være til dig med børn, som en ønsker en smart og flot bil. Er du ikke til stationcaren, kan det godt lade sig gøre at have autostole og barnevogne med i en Sedan. Der er mindre plads, men det er muligt.

Fordele ved at købe en lettere brugt Sedan

Hvorfor ikke gå ud og købe en spritny Sedan? Det kan du sagtens gøre. Men! Hvis du vil have mere bil for pengene, anbefaler vi dig helt klart at købe en brugt model. Har den været ude og køre 2-4 år, kan du skære en markant del af prisen. Du vil pludselig have råd til en større model og mere ekstraudstyr, end hvis du købte den fra ny.

Sådan ser købsprocessen ud

Hvordan køber jeg en brugt bil? Det er simpelt. Du har allerede taget det første skridt på vejen - du er inde på vores hjemmeside, hvor du finder et bredt udvalg af kvalitetsbiler af biltypen Sedan.

Næste skridt er:

  1. Gennemsøg udvalget og find en eller flere favoritter
  2. Book en prøvetur - enten online her på siden eller kontakt os
  3. Få tilbud på finansiering gennem os
  4. Beslut dig for hvilken bil det skal være
  5. Kontakt os for at købe bilen og aftale afhentning

Vi ved godt, der er en masse trin her imellem. Hvor du lige skal snakke med kammeraten, der har forstand på biler. Eller høre hvad din kone eller mand synes om bilen. Måske har du behov for at prøvekøre den én gang til - det kan du sagtens få lov til. Men husk at brugte biler bliver solgt fra dag til dag.

Din søgning gav ingen resultater. Tilpas filtrene eller nulstil for at starte forfra.
Foto på vej
{{badge}}
Kontant {{car.EksklMoms ? "ekskl. moms" : "inkl. moms"}}: {{formatCurrency(car.AlternativPris)}} Kontant: {{formatCurrency(car.AlternativPris)}}
Fra {{formatCurrency(car.AlternativPris)}} /md. uden moms og afgift
Kontant: Ring

Viser {{cars.length}} ud af {{results}} biler

Fandt du ikke det du søgte?
Opret en søgeagent gratis!

Bliv automatisk opdateret, når vi får biler hjem, der matcher dine kriterier - Helt gratis!

Kotakt os

Vi står klar til at hjælpe dig

Ring på 7580 1011 Skriv til os

Hej 🖐️
Vil du vide, hvad din bil er værd?